Annons

Händer i helgen 4-6/3

Annons

Snowboard Snö VitbergetPå lördag och söndag arrangeras snowboardtävlingar på Vitberget. Foto: Arkivbild.

NÖJE Snowboardtävling, klubbkvällar, dansföreställning, teater och nördcafé. Här hittar du tips på vad som händer i helgen.

Fredag 4/3

Västerbottensteatern: Föreställningen Istid – en pjäs om prestationer, föräldraskap och vinnarskallar – spelas 19.00 på fredagskvällen.

Anderstorpsskolan: Night flight – ett event för årskurs 7 upp till de som är 17 år – arrangeras på fredagskvällen i Skellefteå. Under kvällen kommer Idol-deltagaren Bori Shoyebo att uppträda.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar: Nattklubb 18+ öppet kl. 22-02.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, Coasters och Old Williams håller också öppet.

 

Lördag 5/3

Vitbergsbacken: Skellefteå arrangerar 5–6 mars den fjärde av fem deltävlingar i Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tours. Det blir kval på lördag och finaler på söndag. Tävlingarna kommer att eftersändas i TV4 Play och i TV4 Sport. Preliminära tider (beroende på hur många som deltar) är att första kvalheaten börjar klockan 11.00 på lördag och pågår fram till 15.00. Söndag 6 mars så startar finalerna ca 11.00.

Hallen, Nordanå: LikaOlika – av och med AKDANS & Mikael Ståhl. En dansföreställning där du får följa med till en mystisk plats. För barn och vuxna från 4 år. Starttid: 13.00.

Coasters: Blueskväll med Deaf Dog Project. ”En hunka i dörren och ni bjuds på ett jädra sväng!”.

Brygg CC: #Lördagsbrygg! Nattklubb med åldersgräns 23+. Entré 100:-

Verandan: Middagsshow med Brolle 19.00-22.00, därefter nattklubb på Verandan 22-02, entré 100:- Åldersgräns: 20 år.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Allstar, Coasters, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

 

Söndag 6/3

Vitbergsbacken: På söndagen fortsätter snowboardtävlingarna på Vitberget där den fjärde av fem deltävlingar i Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tours arrangeras. Det blir kval på lördag och finaler på söndag. Tävlingarna kommer att eftersändas i TV4 Play och i TV4 Sport. Preliminär starttid för finalerna är ca 11.00.

Skellefteå museum: På söndagen arrangeras vårens andra nördcafé på Skellefteå museum 13.00-15.00. Den här gången är det NAJK som pratar om modelljärnvägar.”Du som besökare kan ställa vilka frågor du vill till föreläsaren om det aktuella temat. Föreläsningen blir således den föreläsning som besökarna skapar där och då.”

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons