Annons

Händer i helgen 18-20/3

Annons

Ljus och Eld 2016Ljus & Eld, ett nytt koncept på Campus den 19 mars. Foto: Pressbild.

NÖJE Ljus & Eld, konserter, nattklubbar och ishockey. Här hittar du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 18/3

Ishockey: På fredagskvällen spelas kvartsfinal två mellan Skellefteå AIK och HV71 klockan 19.00. Den här gången spelas matchen i Jönköping – men flera av Skellefteås restauranger visar matchen.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar: Nattklubb 18 +. 22.00-02.00

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, Coasters och Old Williams håller också öppet.

 

Lördag 19/3

Campus Skellefteå: Ljus & Eld är ett nytt koncept på Campus i Skellefteå där det bland annat kommer att bjudas på ett sprakande sceneri där studenter vid Film- och TV scenografi/attributmakeri sätter eld på sina alster, och en eldshow av Umeåtjejerna Leo & Linn. Programmet pågår mellan 18.00 och 19.40 och alla är välkomna!

Brygg CC: DJ Mack Beats, som ligger bakom stora delar av den svenska hiphop-musiken de senaste åren, besöker Brygg CC denna helg. Öppet 22.00-02.00. Åldersgräns: 20 år.

Nordanåteatern: The Stones från England räknas som Europas och ett av världens absolut bästa Tribute till Rolling Stones. Den här kvällen besöker de Skellefteå med konsertstart 19.30.

Folkparken: Dans kl 20.00-01.00 på Folkparken Skellefteå. Den här kvällen med Perikles.

Verandan: Nattklubb 22-02. Åldersgräns: 20 +.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Coasters, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

 

Söndag 20/3

Anderstorpssalen: Vårkonsert, Skellefteå Musikkår. Det kommer att bjudas på trevlig musik av olika slag, filmmusik från Star Wars, Mission Impossible och James Bond, kända jazz- och popstandards, musikalmusik m m.

Nordanåteatern: En komisk depression av & med Nour El Refai. En ärlig och vass humorföreställning av och med Nour El Refai. ”Så här personlig har vi aldrig sett Nour förut. Välkomna till en grymt deppig och rolig kväll, fylld av igenkänning och briljant humor.” Kvällen inleds av komikern Moa Svan.

Skellefteå Kraft Arena: Tredje kvartsfinalen mellan Skellefteå AIK och HV71. Se matchen i arenan eller på någon av stadens restauranger.

 

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons