Annons

Händer i helgen 10-12/3

Annons

Cleo-2015-Foto-Niceguzz-1Cleo uppträder på Verandan i helgen. Foto: Pressbild.

NÖJE  Standup, konserter, beerclub och strongman-tävling. Här hittar du tips på vad som händer i helgen.

Torsdag 10/3

Skellefteå Kraft Arena: Torsdag 10 mars kl 18.00 öppnas Skellefteå Kraft Arena för att starta uppladdningen inför slutspelet. Det blir allmänhetens åkning, autografskrivning, försäljning av biljetter och souvenirer mm.

Nordanåteatern: Kristoffer Appelquist har utsetts till Årets nykomling och Årets manliga komiker på svenska Standup-galan, och syns i flera tv-program som Parlamentet, Starke Man och i hans egen show Drömmen om Amerika. Den här kvällen kommer han till Skellefteå med sin föreställning ”Kristoffer Appelquist är död”.

 

Fredag 11/3

Västerbottensteatern: Friday I’m In Love är nu inne på sitt tredje år. En gästartist får möjlighet att inte bara framföra sin musik utan även berätta om sitt musikskapande. Den här kvällen är det Mattias Alkberg som är huvudperson i ett samtal i ord och musik, om ett liv som konstant kreativ, med kvällens värd Per Strömbro. Start 19.00. Teaterbaren öppnar kl 18.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar: Senast på fredag klockan 16 lämnar Allstar besked om de ska ha öppet i helgen. De inväntar ett beslut från förvaltningsrätten – och om de får ha öppet så kommer de att ha det, hälsar ägaren. Håll utkik på deras facebooksida för mer information.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, Coasters och Old Williams håller också öppet.

 

Lördag 12/3

Skellefteå Crossfit: 15 killar tävlar i en strongmantävling i öppen viktklass, så kallad folkklass. De tävlar i fem grenar med start klockan 10.00 och håller på till uppskattningsvis 14.00 i Skellefteå Crossfits lokaler vid Mullberget.

Brygg CC: #BEERCLUB och #Lördagsbrygg 30+ (22.00-02.00). Ölsläpp och mingel 20-22. Förköp: 150kr + förköpsavgift. Biljetter köper du här »

Verandan: Nattklubb 22-02 med rapparen Cleo och det lokala bandet Gåskören på scen. Åldersgräns: 18 år. 120:- förköp / 160:- i dörren. Läs mer här »

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar: Senast på fredag klockan 16 lämnar Allstar besked om de ska ha öppet i helgen. De inväntar ett beslut från förvaltningsrätten – och om de får ha öppet så kommer de att ha det, hälsar ägaren. Håll utkik på deras facebooksida för mer information.

O’Learys, Coasters, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

 

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons