Annons

Nya bokningar till Verandan

Annons

petersiepen

NÖJE Redan nu har nattklubben Verandan gjort klart med tre nya bokningar för vintern.

Förutom Cancergalan ”On The Mend”, som äger rum den 5:e januari och revysamarbetet med Bröderna Henrys, under hela januari, så är det nu också klart att man fyller på sin nöjeskalender för vintern. Det är tre nya bokningar som är gjorde för nattklubben.

Den 30/1 kommer artisten Björn Rosenström till nattklubben och framför sina låtar. Lagom till Prideveckan i Skellefteå, den 12/2, har de bokat den färgstarke personligheten Peter Siepen, som kommer att köra ett energifyllt pass bakom skivspelarna. Sedan har man också lagt en bokning på programledaren Martin Björk, som också han kommer att stå bakom skivspelarna på nattklubben i slutet på februari den 27/2.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons