Det nya matstället öppnar i lokalen vid Resia på Stationsgatan i Skellefteå.
MAT Snart öppnar en ny take away och deli med inriktning mot street food.
Det är Erik Brännström – även känd som Vilda Kocken – som ska öppna en take away-restaurang i centrala Skellefteå. I lokalen vid Resia på Stationsgatan öppnar han sitt nya matställe i slutet av november.
– Här kommer det att finnas vällagad mat på rena råvaror med spännande smaker, avslöjar Erik för Megafonen.
På menyn kommer det att finnas allt från burgare och wraps till soppor och sill-sallader.
– Vi kommer till exempel att ha en soppbuffé där du själv kan toppa med de smaker du vill. Wall of soup kallar vi det, säger Erik som även har planer på att öppna matställen med samma koncept i Sundsvall och Piteå.
– I Sundsvall har vi redan klart med lokal och i Piteå kikar vi på några olika alternativ.
Erik driver sedan tidigare restaurangen Svensk Husmans på Hedensbyn i Skellefteå, samt restaurangen Smakkultur och en food truck i Stockholm.