Annons

Juldagen på Allstar 2015

Annons

Niello

NÖJE Julhelgen är en av årets absolut största nöjeshelger med flera hemvändarfester. Först ut med att presentera sitt program är Allstar och Mollys.

På juldagen öppnar Allstar och Mollys upp hela huset och bildar tillsammans Mollstar. Åldersgränsen kommer att vara 18+ och på scenen kommer artisten Niello och Luzifer stå.

– Niello är artisten som spelats och hörts mycket de senaste åren. Inte nog med över 120 spelningar i bagaget, han har dessutom sålt både guld och platina på alla sina singlar. Hans största hit hittills är ”Legenden” som sålt trippel platina, skriver arrangören på sin facebooksida.

Skellefteåsonen Luzifer kommer att höja pulsen till max.

– Efter en mycket uppskattad spelning på Trästocksfestivalen 2015 med hyllade recensioner i såväl folkmun som Norran, är han nu tillbaka för att sätta fart även på dansgolvet. Med remixar på över 60 tusen plays, radiotid i P3 och kommande projekt med stora namn i den svenskahiphopen ser framtiden ljus ut, skriver arrangören.

 

Lyssna på Niello – Vinden:

Lyssna på Sabotage & Tredje Ögat – Råttpack (Luzifer Remix):

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons