Annons

Succékonserten intar ny stad

Annons

The Last WaltzFöreställningen har tidigare spelats inför fullsatta lokaler.

NÖJE Nu ska skellefteåprojektet ”A Tribute to The Last Waltz” sätta upp sin föreställning i ytterligare en stor stad.

2011 satte Thomas ”Linge” Lindgren med flera upp den första Skellefteå-versionen av The Bands avslutningskonsert ”The Last Waltz” som sedan dess har spelat inför fulla hus i Skellefteå, Luleå, Umeå och Stockholm.

Föreställningarna på Södra Teatern i Stockholm hyllades i Dagens Nyheter av Nils Hansson som blanda annat skrev ”att segertåget fortsätter vidare tar jag för givet.”

Och det gör det. Den 12 och 13 februari får Göteborg besök av den stora uppsättningen av musiker och sångare med Skellefteanknytning. Exakt vilka som kommer att vara med den här gången är inte offentliggjort men vid tidigare föreställningar har namn som Magnus Carlson, sångare i Weeping Willows,
Mats Ronander, gitarrist, Pär Wiksten, sångare och låtskrivare i bandet Wannadies, Micke Leijnegard, programledare och musiker, Karin Risberg, sångerska som deltagit i Melodifestivalen och Petter Sandström, sångare i bland annat bandet Moon Safari, deltagit.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons