Annons

Nytt resmål från Skellefteå

Annons

la palma pressbild FritidsresorGran Canaria, Spanien. Foto: Fritidsresor.se

RESA Ytterligare en varm destination går snart att nå direkt från Skellefteå Airport.

Nu är det klart att Fritidsresor startar upp vintercharter till Gran Canaria från Skellefteå Airport med start i februari.

– Vi har ett bra utbud av charter under vår, sommar och hösten från Skellefteå Airport men har saknat ett charteralternativ under vintern. Fritidsresors satsning på direktcharter till Gran Canaria är därför ett utmärkt komplement till vårt övriga utbud säger Robert Lindberg vd Skellefteå Airport i ett pressmeddelande.

Kanarieöarna med Gran Canaria i spetsen har länge varit en semesterfavorit bland skandinaver.

– Ett nytt Gran Canaria har vuxit fram. Gran Canaria har moderniserats och utvecklats med allt från förstklassiga spa- och boutiquehotell till unika boenden i bergen, förstklassig shopping i Las Palmas, vandringar i bergen och trendiga restauranger, säger Mathias Bergendahl, informationschef, Fritidsresor.

Det kommer att vara möjligt att resa till Gran Canaria från Skellefteå Airport mellan 13 februari och 2 april.

– Efter en kall och regnig sommar är efterfrågan på charter stor och det känns därför extra roligt att kunna erbjuda våra kunder direktcharter från Skellefteå Airport till sol och värme i vinter, säger Maria Johansson, resebyråchef, Resia.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons