Annons

Hon uppträder innan Ledin

Annons

Sara HolmströmFotograf: Jessica Bellgran Make Up: Sandra Nyman

NÖJE 35-åriga Skellefteåbon uppträder på Stadsfestens stora scen innan Tomas Ledin. ”Mäktig känsla utan dess like och full fokus på att göra de bästa nummer jag någonsin gjort”

Sara Holmström släppte tidigare i år sin debutsingel Alive och inom kort ska hon även släppa en ny låt.

– Just nu är det mycket repetitioner med mina dansare och fokus på att mixa min sommarlåt Stop The Beat. Stop The Beat kommer att släppas inom kort tillsammans med min producent Pär Johansson, berättar Sara som kommer att uppträda med sina låtar på Stadsfesten – strax innan Tomas Ledin intar stora scenen.

– Wow! Jag vet inte hur jag ska kunna uttrycka mig mer än ”tjohoo” och att det bubblar i magen av helt galna och sprudlande känslor! Tomas Ledin är en legend och jag har stor respekt för honom och självklart alla andra artister som uppträder på Stadsfesten. Det blir en mäktig känsla utav dess like och full fokus på att göra de bästa nummer jag någonsin gjort tillsammans med mina sex bakgrundsdansare.

Sara håller även på att spela in fler låtar.

– Jag har mycket material som jag skrivit som jag spelar in med min producent Pär. Det är otroligt mycket jobb men det här är min dröm som jag följer fullt ut nu!

Förutom lördagens spelning på stora scenen kommer Sara att uppträda i Kitteltältet torsdag 19.30.

Här kan du lyssna på Saras låt Alive på Spotify:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons