Annons

Händer i helgen 8-9/5

Annons

Lisa Miskovsky Foto: Melker JohnssonFoto: Melker Johnsson

NÖJE Bland annat besöker Lisa Miskovsky Nordanåteatern denna nöjeshelg.

Fredag 8/5

Fler och fler uteserveringar börjar tina fram i det härliga vårvädret. Om helgen bjuder på fint väder, så kan det vara god idé att ta plats direkt efter jobbet på fredagen på någon uteservering. Afterwork med olika erbjudanden på stadens restauranger och pubar finns det gott om denna kväll.

Ikväll får Skellefteå besök av Umeå-bekantingen Lisa Miskovsky, som tillsammans med sin syster Carolina och extra tillskottet Jonas Wenhem bjuder på en avskalad konsert på Nordanåteatern kl. 19.00.

Coasters är det Stand up comedy för sjunde gången i rad. Ikväll har Janne Lindskog tagit med sig en trio, som garanterat kommer få er att skratta extra mycket ikväll. Bland annat får man se Dominik Henzel, Johanna Wagrell och Robert Bentlinder. Ca klockan 20.00 drar man igång showen.

Vill man dansa så är det Allstar som bjuder på skönt gung på dansgolvet av kvällens DJ, som är Robbin Ågren. Åldern är satt till 18+ och musiken drar igång kl. 22.00.

Övrigt så finns det möjlighet att titta in hos följande barer, som håller öppet. Bryggargatans bar, Old Williams, O´learys, Bishops Arms och Carl-Viktor.

Lördag 9/5

Idag arrangeras ”Tillsammans för Skellefteå” på möjligheternas torg. Man startar uppe på Folkparken för gemensam promenad till torget, klockan 11.30,  där bjuds det på massor med olika aktiviteter och underhållning, som startar klockan 12.00.

Med musik, scenunderhållning och feststämning på torget lyfter många olika människor fram många olika kulturer och uttryck. Tillsammans visar vi att Skellefteå är en plats för alla. Klä dig gärna så färgglatt du kan, ju mer olika vi är desto bättre. Kom och var med på den viktiga dagen, så skriver arrangören på sin hemsida.

Ikväll bjuds det på några av Västerbottens mer intressanta rockakter på Mullberget. De band som ska spela är, Blodet, Kingnomad och UFO över Lappland. Spelningarna drar igång klockan 20.00.

Ikväll är det Allstar och Verandan, som bjuder på rykande färska hits från dj-båset. Det är 20+ som gäller på båda ställena denna kväll.

Bryggargatans Bar är det bröderna Norrfors som lirar trevliga melodier från klockan 22.00. I övrigt så är det följande ställen som håller öppet. Old Williams, O´learys, Coasters, Carl-Viktor och Bishops arms.

Ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons