Annons

Händer i Valborgshelgen

Annons

Ollestaket-1

NÖJE Flera ställen håller öppet under valborgskvällen och sedan är det full fart i helgen i vanlig ordning.

Valborgsmässoafton 30/4

Barnens dag uppe på Folkparken startar redan klockan 16.00 med massor av olika tivoliattraktioner och annat trevligt. Det är fri entré hela helgen och det bjuds även på majbrasa och fyrverkerier från klockan 21.00.

Traditionen säger att man ska ta sig ut på någon av de olika majbrasorna, som finns runt om i kommunen. Vill du inte göra det, så finns det alternativ för dig som vill umgås och njuta i värmen på någon av pubarna/restaurangerna, som ikväll håller öppet. Bryggargatan håller öppet både bistro och bar från klockan 17.00. Coasters välkomnar alla redan kl. 16.00 för att kunna äta och dricka något gott. Old Williams och Bishops Arms håller också öppet.

Vill man skaka rumpa, så är det både O’Learys och Allstar som håller öppet sina dansgolv från klockan 22.00. Åldern för att ta sig in på båda ställena är 18+.

Fredag 1/5

Även denna dag är det fullt med action uppe på Folkparken då Axels tivoli snurrar runt på sina karuseller hela dagen.

Idag håller barerna Bryggargatan, Bishops Arms, Coasters, Carl-Viktor, Old Williams och O´learys öppet i vanlig ordning.

Senare på kvällen är det Verandan som gäller om du vill dansa. Ikväll gästar nätsajten Bubbleroom nattklubben. De bjuder de 100 första gästerna på en goodie bag och ett klädesplagg. Du måste ha fyllt 18+ och dörrarna öppnas kl. 22.00 och det kostar 150:- i entré.

Lördag 2/5

Även idag har du möjlighet att ta del av alla karuseller uppe på Barnens dag, Folkparken. Det är fri entré hela dagen.

Hyllningsspelningen till The Bands legendariska avskedskonsert, The Last Waltz, tar nu steget till vita duken. Premiärvisningen sker i Skelleftehamn, 2 maj, och bjuder på ett kritikerrosat framträdande från Södra Teatern i januari. Allt detta kan man ta dela av på Rotan i Skelleftehamn och det startar redan klockan 19.00.

Bryggargatans Bar håller öppet med skön loungemusik av Bröderna Norrfors från klockan 22.00.

Allstar kör sin nattklubben från klockan 22.00 och det är DJ Robert, som lirar fram till 02.00. Du ska ha fyllt 20+ för att komma in. Verandan kör nattklubb i Keckas Corner från klockan 22.00. Har du fyllt 20+ och betalat 100 kronor i entrén, så är du välkommen.

Vi ses i Valborgvimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons