Annons

Händer i helgen 10-12/4

Annons

Skellefteå AIK guld 2014Foto:Magnus Lindkvist

NÖJE I helgen får vi bland annat njuta av både Coasters nyöppning och SM-finalstart mellan Skellefteå och Växjö.

Fredag 10/4

Ikväll är det nyöppning av kvarterskrogen Coasters, som har fått ett ordentligt ansiktslyft. Redan klockan 16.00 öppnar man dörrarna. Ca 20.00 är det dags för stand up comedy med Yvonne Skattberg, Christer Engqvist och Pelle Helgesson. 100 spänn kostar det och sedan fortsätter kvällen fram till 01.00.
Verandan bjuder in till afterwork från 17.00 och denna fredag är det black rock grill, som står på menyn. Där man får grilla sitt eget kött på en stekhet platta. Baren håller öppet under kvällen. På Olearys är det afterwork-buffé från klockan 16.00 och sedan är det sport för hela slanten fram till stängning. Allstar kör 20% rabatt på hela sin ala carte meny mellan kl 16-19.

Vill man dansa ikväll så är det DJ Tobias Norrfors, som spelar något fränt från sina USB-stickor från klockan 22.00 på Allstars dansgolv.

I övrigt så håller Bryggargatans bar, Old Williams, Carl-Viktor och Bishops arms öppet.

Lördag 11/4

Starta dagen med ett besök uppe på Norrvalla. I helgen avgörs den årliga Domarcupen, där Lag från hela kommunen är med och deltar.

Ikväll bjuder Club fire upp till en tung musikafton. Det blir hård musik från fyra band, som är följande: Enemy within, TME, Feral och Zonaria. Eventet startar kl. 19.30 och man håller till i Hallen på Nordanå.

Dansgolv erbjuds på både Allstar och Verandan. Båda ställena kör 20+ i dörren och de öppnar 22.00.

Carl-Viktor är det ett nytt band, som ska spela för gästerna. Bandet heter Demoll och består av tre personer från Umeå. Ungefär vid klockan 22.00 drar de igång.

Bröderna Norrfors spelar loungemusik från kl. 22.00 på Bryggargatans Bar. Coasters, Old Williams, O´learys, och Bishops Arms håller också öppet denna afton.

Söndag 12/4

Söndagsmys på Citykompaniet mellan kl. 12-16. Shoppa och fika, eller varför inte ta en lunch på Bistro A. Även idag är det fullt pådrag uppe på Norrvalla, där Domarcupen ska avgöras. Söndagsbingo kan man också roa sig med denna dag. Start och mål är vid Nordanåteatern. Redan klockan 12.00 kan man börja och det slutar klockan 16.00.

Idag startar årets SM-final mellan Skellefteå AIK och Växjö. Arenan är fullsatt, men se till att boka bord på någon av barerna, O´learys, Allstar, Old Williams, Folkparken och Verandan, för att vara med och bidra till den goda stämningen.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons