Annons

Trästockfestivalen kortas ner

Annons

trastockFoto: Fia Gustafsson

NÖJE Gratisfestivalen flyttas tillbaka till sitt ursprungliga datum och kortas ner till två dagar.

– Efter ett år med annat datum är vi tillbaka på den klassiska Trästock-helgen. Sveriges största gratisfestival kommer alltså gå av stapeln den 17-18 juli, åter på den helg som Skellefteborna är vana vid, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Innehållsmässigt kommer antalet akter att vara likvärdigt från tidigare år. Ungefär 100 musik, film, teater, dans och andra kulturupplevelser. Trästockfestivalen bjuder som alltid på både brett och smalt, nationellt och lokalt, någonting för alla helt enkelt.

Festivalen kortas även från tre till två dagar.

– Utifrån de förutsättningar som finns och utifrån vår vision så vill vi satsa på två maximerade och riktigt innehållsrika dagar istället för tre dagar på en lägre växel. Vår förhoppning är att festivalen ska leva vidare i många år framåt, därmed måste vi hitta lämpliga vägar att gå för att Trästock ska vara en glädjefylld höjdpunkt på sommaren för besökarna och en utvecklande och personlighetsstärkande upplevelse för alla medlemmar, säger medieansvarig Ludwig Eriksson.

Trästockfestivalen kommer även fortsättningsvis att vara gratis.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons