Annons

Magnus Uggla till Stadsfesten

Annons

Magnus Uggla pressbildMagnus Uggla. Foto: Pressbild

NÖJE Den folkkära artisten kommer till Skellefteå i sommar.

Magnus Uggla besökte Skellefteå 2013 – nu kommer han igen.

– Sommaren 2013 höll han allsång och stort hov i Skellefteå på ett välfyllt torg. Den otroliga stämningen under konserten då gjorde att han längtade tillbaka till Skellefteå för att få hålla hov ännu en gång! Välkommen till Skellefteå i slutet av juni Magnus! skriver arrangören på sin facebooksida.

Magnus är en av vår tids mest folkkära pop- och rockartister med en låtskatt på otaligt många bejublade hits. Under de senaste åren har han jobbet med sin show ”Magnus den Store”, varit programledare i radio, haft en egen TV4-serie ”Uggla Flyttar In” och medverkat i ”Så Mycket Bättre”.

Stadsfesten arrangeras den 24-28 juni. Sedan tidigare är Anastacia, Tomas Ledin, Carola och Albin bokade.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons