Annons

För ett positivare Skellefteå

Annons

Megafonen 5 år!Oscar Byström, Mikael Ståhl, Maria Brännström, Lina Bjurman och Susanne Sigården är bara några av de duktiga medarbetare som jobbar med Megafonen tillsammans med ägarna Peter Ziolkowski och Magnus Lindkvist.

SKELLEFTEÅ Megafonen firar fem år som företag och tre år som tidning. Tack för att ni hänger med på resan där vi visar hur attraktivt och roligt Skellefteå är!

Det har nu gått fem år sedan vi lanserade den första versionen av hemsidan Megafonen.nu. Grundtanken var en sida som berättar vad som händer på helgerna i Skellefteå kryddat med vimmelbilder, bloggar och nöjesnyheter.

Sedan dess har Megafonen utvecklats till något mycket mer än så. Vår ambition att rapportera om nöjen finns fortfarande kvar som en grund, men vi har adderat fler ingredienser och jobbar nu mer allmänt med att lyfta positiva saker och människor som har koppling till Skellefteå.

Vi tror att det finns ett behov av att lyfta fram positiva saker i Skellefteå och blir bara mer och mer övertygade efter all fin respons vi får av er som läser tidningen och hemsidan.

Här nedan kan ni se en tidslinje med utdrag ur företagets historia. Vi är stolta över det vi hittills åstadkommit tillsamman med er läsare, våra anställda och våra annonsörer – och nu ser vi fram emot många fler år där vi får fortsätta jobba för ett positivt Skellefteå.

Häng med – det blir kul!

/Magnus Lindkvist & Peter Ziolkowski med personal

Läs mer i tidningen nedan:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons