Annons

Skelleftebo med i Draknästet

Annons

Staffan Lundmark SmellkillerStaffan Lundmark. Foto: Pressbild

FÖRETAG Entreprenören Staffan Lundmark från Långviken utanför Skellefteå är en av deltagarna i årets upplaga av populära TV-program Draknästet. 

På måndag den 23 februari sänds programmet där Staffan ska försöka övertyga fem av Sveriges mäktigaste affärsprofiler att investera i hans unika patenterade golvbrunnspåfyllare Smellkiller som eliminerar dålig lukt från golvbrunnar och förhindrar att radon, bakteriehärdar och skadedjur tränger in i fastigheten.

Smellkiller är enkel konstruktion bestående av en behållare i hårdplast som rymmer 2,7 liter vatten. Den placeras antingen hängande på väggen eller stående på golvet. Från behållaren leds vattnet via en slang ner i golvbrunnen. När det är för lite vatten i golvbrunnen fylls den automatiskt på från behållaren. I de flesta fall behöver Smellkiller bara fyllas på efter sex månader, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Det innebär att intervallet mellan påfyllningarna förlängs cirka tio gånger. Vill man ha extra hög säkerhet mot bakteriespridning kompletteras vätskan med ett bakteriedödande medel, berättar Staffan Lundmark.

Staffan Lundmark är inne i en intensiv fas när det gäller lanseringen av Smellkiller.

– Därför vände jag mig till Draknästet i min jakt efter investerare som tror på produkten och är villiga följa med mig i nästa steg på den här minst sagt spännande resa. Och spännande var det också att presentera Smellkiller för drakarnas kritiskt granskande ögon, säger han.

Draknästet sänds 21.00 på TV8 23 februari.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons