Annons

Ny artist ersätter på juldagen

Annons

lilla_namo_2_140220

NÖJE Nu på julaftons morgon blev det klart med en ny artist till Allstar/Mollys på juldagen.

Det var igår vi kunde berätta om det sena beskedet att Linda Pira var tvungen att ställa in flera gig under julhelgen pga en opertation, som har tagit lite längre tid än väntat att återhämta sig ifrån.

Nu kan vi berättar att Allstars ägare har jobbat hela gårkvällen och natten på att fixa en ersättare till juldagens stora fest på Allstar/Mollys.

– Det känns helt otroligt att vi har kunnat fixa en ersättare på så kort varsel, berättar Therese som är ägare på Allstar och fortsätter.

– Otroligt tråkigt att det inte blev något med Linda Pira, men nu ska vi se till att toppa kvällen med Lilla Namo.

Lilla Namo utsågs till Årets Nykomling på P3 Guld-galan 2014 och har släppt låtar som ”Haffa Guzz”, ”Höj volymen” och ”Min”. Våren 2015 åker hon ut på ”Ikväll är vi kungar”-turnén tillsammans med bland annat Petter och Ison & Fille.

Lilla Namo stod för ett av de största genombrotten i musiksverige under 2012. Debutlåten – den kaxiga genusflippen ”Haffa Guzz” – blev en enorm succé, spelades flitigt på radio och ledde till en rad oförglömliga klubbspelningar. Hennes snillrika och kompromisslösa rimstil utsågs till ”Årets svenska rap” av Musikguiden och hon blev rejält omskriven i media.

I slutet av 2012 kom singeln ”Höj volymen”, som Nöjesguiden kallade för Sveriges svar på Jay-Z:s klassiker “99 Problems” och som utsågs till “veckans bästa” av SVT:s PSL. Kingsize Magazine utnämnde henne till ”en av Sveriges mest spännande kvinnor” och hon gjorde stor succé inför hundratusentals P3-lyssnare och SVT-tittare i “Musikhjälpen” 2012.

Lilla Namo medverkade våren 2013 bland annat i  Petters låt ”King” och visade på Mack Beats låt ”Passé” att hon också har en riktigt bra sångröst.

I mars 2014 släppte hon den nya singeln ”Ny Bil” med tillhörande video och under sommaren kom låten ”Min”.

Det finns ett begränsat antal biljetter kvar i dörren under juldagen, om man vill få sig en glimt av Lilla Namo. Biljetterna kostar 150:- och åldern är 18+.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons