Annons

Händer i helgen 7-8/11

Annons

Julia HellstenJulia Hellsten spelar på Allstar.

NÖJE Gratis klänningar, nattklubbar och trevlig afterwork bjuder denna helg på.

Fredag 7/11

Kylan börjar tränga på inför helgen. Då passar det ypperligt att värma sig med lite härligt god mat och dryck för att komma i stämning. Afterwork på någon av pubarna är att rekommendera – eller varför inte beställa hem en Gourmet-påse från FOOD om du inte känner för att laga så mycket mat själv?

På fredagskvällen besöker Bubbelroom nattklubben på Allstar. De hundra första som betalar entré får då en partyklänning värde 800:- samt en goodiebag och fördrink. Så se till att komma i tid, det kan löna sig. På nattklubben är det DJ Robert som lirar dansanta hits.

O’Learys är det skön puls som bjuds på ikväll från Mr DJ som kl. 22 drar igång musiken. Carl-Viktor bjuder på trubadurer i vanlig ordning. Och givetvis har Old Williams, Bishops arms, Coasters och Bryggargatan öppet sina ställen.

Lördag 8/11

Allstar är det Julia Hellsten som styr musiken på dansgolvet den här kvällen. Åldern är 18+ och nattklubben har öppet från kl. 22.00.

O’Learys bjuder också på härlig musik med kvällens DJ. Kl 22.00 ökar man pulsen lite extra.

Bröderna Norrfors håller hov på Bryggargatans bar från kl. 22 med härlig loungemusik. Och i vanlig ordning så är pubarna öppet.

Verandan är däremot abonnerat i helgen och flera helger framöver. Nattklubben för alla som är 20+ återkommer först den 6 december.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons