Annons

Händer i helgen 27-30/11

Annons

Skellefteå Snow Pride

NÖJE I helgen är det bland annat pridefest, skyltsöndag och annat trevligt.

Torsdag 27/11

Ikväll smygstartar man julshoppingen i centrum med att hålla kvällsöppet i de flesta butikerna. Passa på att göra fina fynd då många av butikerna har specialerbjudanden under kvällen. Här hittar du mer info om julshoppingen: Julshopping

Fredag 28/11

Starta kvällen med en afterwork på någon av pubarna eller restaurangerna. Sedan kan man fortsätta kvällen på bland annat Nordanåteatern där föreställningen ”rosa löften” spelas upp. Den börjar kl. 20.00 och biljetter finnas att köpa på turistbyrån. Vill du få lite julstämning med mäktig musik, då ska du bege dig till Burträsk kyrka där Roger Pontare underhåller kl. 19.00.

Systrarna Mimie och Maxida Märak underhåller ikväll på RIV HUSET med en intim spelning där spoken word möter hiphop-beats med jojk. Konserten är gratis och ni finner RIV HUSET ovanför gamla posten huset, vid busstorget.

O´learys blir det nattklubb direkt efter hockeymatchen mellan Luleå – Skellefteå AIK. Allstar bjuder också upp til nattklubb efter hockeymatchen. Båda ställena drar igång dansgolvet efter 22.00.

Verandan har de ikväll premiär på sin Magishow med julbord. Direkt efter julshowen så drar keckas Corner igång med att magikern Peter Warg går runt borden och underhåller gästerna. Det är fri entré till Keckas Corner efter showen.

Pubarna Coasters, Carl-Viktor, Bishops Arms och Bryggargatans Bar håller öppet i vanlig ordning.

Lördag 29/11

Idag hålls det för första gången en prideparad i Skellefteå. Det är Skellefteå Snow Pride som ordnar ett paradtåg, som startar kl. 12.00 från Balderskolan och slutar på torget. Samlingen och uppladdningen inför paradtåget börjar redan kl. 11.15.

Idag är det matchdag på Skellefteå Kraft Arena. Det är Skellefteå AIK som tar emot Växjö kl 16.00. Har du inte fått tag på biljetter så rekommenderar vi er att boka bord på Sportbarerna O´learys, Allstar och Old Williams som också visar matchen. Ikväll kommer North Power att få extra draghjälp på motsatt sida i arenan av ett grabbstarkt gäng på hela 300 stycken, som kommer att synas lite extra ikväll, håll utkik!

Coasters kommer bandet The Wonderbaum att spela. Bandet bjuder bland annat på doftgranar, norrländskt vemod, aukustisk musik, någon eftertanke och mycket kärlek.

Allstar och Mollys håller ikväll öppet hus och bjuder på livekonsert med Kalle Gracias och Griljonären. Åldern är från 18+ och dörrarna öppnas kl 22.00. Dj för kvällen är Fredrik Stenlund.

O´learys håller också igång musiken och tempot med kvällens DJ, som lirar skön barmusik efter 21.00.

Verandan är det Pridefest med gala och efterföljande fest på övervåningen. Till denna tillställning måste man köpa biljetter för att komma in. Biljetter finns att köpa HÄR.

Nedervåningen på Verandan bjuder först på magisk julshow med Peter Warg. Efter showen ca kl. 22.00 är det barhäng med DJ i Keckas Corner. Det är Fri entré till Keckas Corner efter kl. 22.00.

Bryggargatans Bar har ikväll besök av bröderna Norrfors, som lirar skön musik till de färgglada drinkarna, som finns att beställa i baren.

I övrigt så är det pubarna Bishops arms, Carl-Viktor och Old Williams, som är givna alternativ för den som vill ut och ta sig en matbit eller drinka något gott.

Skyltsöndag 30/11

Mellan klockan 12-16 håller många av centrums affärer öppet. Det finns ett överskådligt program på vad som händer under dagen HÄR.

 

Vi ses i vimlet!

 

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons