Annons

Händer i helgen 31/10-1/11

Annons

131102_clubfortuna-01NÖJE I helgen firar vi halloween och det innebär att många av uteställena har spökat till det lite extra.

Fredag 31/10

Ikväll är det dags för den stora halloween-festen på Folkparken. Det är Club Fortuna som för tredje året i rad fyller Folkparken med deras succéevent. Det finns kvar lite biljetter till försäljning, så passa på att säkra din plats till detta galna event. Man ska ha fyllt 18+ för att kunna komma in. DJ´s för kvällen är Stefan Nilsson och Anton Normark.

Ikväll är det även premiär för Mix Tape Nordanåteatern, som består av 10 lokala tjejer som ska bjuda på en härlig mix av liveframträdanden ikväll. Det finns några förköpsbiljetter kvar till kvällen. OBS! Det kommer inte att gå att köpa biljett vid dörren, så gå in på turistbyrån för att säkra din plats.

Även på O´learys firar man Halloween ikväll. Bästa utklädnad belönas under kvällen. Givetvis så kokar dansgolvet med hjälp av kvällens DJ.

Allstar Bjuder upp till nattklubb för alla över 18+ och det är DJ Emil, som snurrar plattor kvällen lång.

I övrigt så håller pubarna öppet i vanlig halloween-anda ikväll.

Lördag 1/11

Även denna kväll kommer att gå i halloween-anda. På Allstar bjuder man upp till artisten Dani M, tillsammans med Mollys. Öppethus mellan ställena hela kvällen med DJ Joel Norrfors, som rattar spakarna för musiken på dansgolvet denna afton. Ålder 18+

Ikväll är det andra showen för Mix Tape Nordanåteatern, som består av 10 lokala tjejer som ska bjuda på en härlig mix av liveframträdanden. Det finns några förköpsbiljetter kvar till kvällen. OBS! Det kommer inte att gå att köpa biljett vid dörren, så gå in på turistbyrån för att säkra din plats.

Verandan håller också öppet sina nattklubb, och ikväll är det öppet mellan båda våningarna. Ålder för kvällen är 20+. O´learys har även ikväll öppet sin nattklubb med dunkande musik från kvällens dj, även ikväll utses bästa halloween-utklädnad. På Bryggargatan njuter man av kvällens lounge-DJ, som pumpar ut skön musik, för bästa stämningen på stället.

Pubarna i stan håller öppet som vanligt.

 

Vi ses i vimlet, om ni vågar!

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons