Annons

Händer i helgen 5-6/9

Annons

Idrottshall Roller Derby

NÖJE Improteater, Roller derby, Lajv och motorfestival är bara några saker vi får ta del av denna sköna helg.

Fredag 5/9

Solen skiner och det är dags att avrunda arbetsveckan. Varför inte samlas på någon av stadens pubar eller restauranger och fira att det är helg.

Gillar ni teater och improvisation, så är Folkparken ett givet val ikväll. Koalitionen och ung hästen ger varsin föreställning, där temat är valvaka. Man tar äntligen pulsen på våra lokala politiker, som bestämmer över staden och vad som komma skall i det stundande valet. Överblivna biljetter kan köpas på plats på folkparken.

Allstar kör på med natklubb för alla som är 18+, från kl. 22.00. O´learys trummar på med nattklubb för alla danssugna. Kvällens DJ lirar skön musik.

I övrigt är pubarna öppet i vanlig ordning.

Lördag 6/9

Skell Hell Rollers bjuder in till scrimmage. Scrimmage är en träningstävling i roller derby och deltagare från lag runt om i hela norrland kommer finnas på plats. Tävlingen startar kl. 15 och slutar 17.00 på Campushallen.

Idag öppnar SooShim fitness center sina portar, till sitt nya tillhåll, på Sörböle. Prova på aktiviteter står på schemat denna helg.

Är du intresserad av Lajv (rollspel),så är du välkommen till Tällberg, utanför Drängsmark. Där är det öppet hus och 10-års firande av klubben Lajv i norr. Bland annat kan ni vara med på en workshop om magdans. Klädvisning kommer också att innefatta dagen på lajvområdet och massa annat.

Sedan när ni har varit ute hela dagen, så har det blivit dags att skaka lite rumpa. Då kan vi meddela att Verandan, Oléarys och Allstar håller öppet sina nattklubbar och dansgolv.

Givetvis håller pubarna öppet ikväll också.

Söndag 7/9

Idag är det Motorfestival för hela slanten, ute i Ursviken, på Karting arenan. Bland annat kan man hitta en stor bilutställning, dragracemopeder, MC-stuntshow, lastbilsutställning och mycket mer. klockan 10.00 drar dagen igång.

Ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons