Annons

Händer i helgen 4-6/7

Annons

Nordic Light Beach Soccer NLBS

NÖJE I helgen kan ni bland annat njuta av grym strandfotboll i Boviken då årets NLBS går av stapeln.

Fredag 4/7

Idag börjar den årliga beachfotbollen, NLBS, ute i Boviken. Hela 91 lag gör upp om vem som regerar på stranden. Ifjol var det ungefär 12.000 personer som besökte arrangemanget. Nytt för i år är att det går bussar direkt från Centrum till Boviken. Det ser ut att bli bra väder i helgen, så passa på att åka ut till Boviken och njut av bra och rolig fotboll. Även nytt för i år att serveringstältet gör comeback.

Inne i centrum kan du ta del av Destinationsbolagets arrangemang, Norgedagen, då många handlare och restauranger har trevliga erbjudanden hela dagen. På torget är det fullfart med massa trevliga happenings hela dagen.

Gillar du Klassiskmusik, så är det musikfestivalen i Långviken, som gäller denna helg. Försäljning av fika finns på plats.

Ikväll är det derbydags för Skellefte FF i division 1 forbollen mot IKF Luleå på Norrvalla. Fika och korvförsäljning kommer att finnas på plats.

Förhoppningsvis är det nypremiär för Bishops arms nya uteservering på torget idag. Lite små justeringar saknas för att alla nöjestörstande Skelleftebor ska få njuta av ännu en uteservering i centrum.

Allstar trummar på med musik från DJ Stefan Nilsson från kl. 22.00 till 02.00. Åldern för nattklubben är som vanligt 18+.

Verandan har under hela Juli även öppet på fredagar och dä välkomnar man alla som har fyllt myndig ålder, från kl. 22.00. Även O´learys håller öppet för alla myndiga med sin nattklubb ikväll.

I övrigt så håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Lördag 5/7

Idag är det fullfart i Boviken då NLBS fortsätter. Med tanke på att det är rekordmånga lag anmälda, så håller dagens arrangemang på ända fram till kl. 21.30, då sista matchen spelas. Så passa på att komma ut till Boviken och njut av både fotboll, mat och dryck.

Folkparken kan du idag få avnjuta en härlig beachvolley-turnering, Norrbeach.

Även idag kan du njuta av klassiskmusik i Långviken, på musikfestivalen, under dagtid.

Ikväll på Coasters har Janne Lindskog tagit med sig några av sina favoritkomiker. Sist han var här var det fullsatt och allt tyder på att det blir mycket folk även den här gången. Medverkar gör även  Anders Celin, som har synts i både Stockholm Live och RAW, att göra. Med på scenen finns sedan även Pelle Helgersson som stått på scen i RAW och på Norra Brunn. Kom itid om du vill få dig ett gott skratt.

Allstar, Verandan och O´learys fyller sina nattklubbar med dansanta musikdängor från kl. 22.

I övrigt är pubarna öppet.

Söndag 6/7

Sista dagen ute i Boviken gör de sista lagen upp om vem som tar hem de åtråvärda bucklorna i NLBS. mat- och dryckförsäljning finns på plats hela dagen. Glöm inte bort att ni kan ta bussen ut till Boviken, i år kan ni åka ända från centrum direkt till Boviken.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons