Annons

Händer i helgen 18-19/7

Annons

The grand 95 Foto: johanna lundberg
Foto: Johanna Lundberg
På bilden: The Grand 95 som spelar på pop och visfestivalen i Sävenäs.

NÖJE Festival, Beach Party, Nattklubbar och mycket annat händer i helgen. Här får du några tips.

Fredag 18/7

Ikväll är det Beach Party på Verandan med nöjeskonceptet DJ Summer Crew. Allt från Badbollar till parasoller kommer att finnas inne i nattklubben. Givetvis kommer det att skakas en hel del sommardrinkar också. Ålder för kvällen är 18+ och det kostar 100 sek att gå in.

Allstar och O´learys spelar kvällens DJ´s härliga dansanta toner för er att dansa till på dansgolven.

Och som vanligt är det full fart på pubarna Coasters, Bishops arms, Carl-Viktor, Bryggargatan och Old williams.

Lördag 19/7

Idag börjar en helt ny festival ute i Sävenäs, Skelleftehamn, Pop och Visfestivalen. Redan från klockan 14.00 är det fullt pådrag med lokala band, som kommer att förgylla scenerna både inomhus OCH utomhus på Maskinhuset. Givetvis har arrangörerna tänkt till med transporterna också. Bussar kommer att gå varje timma från Skellefteå centrum till Sävenäs och det kostar endast 50kr tur/retur. För mer info om festivalen, spelprogram, entré, Mat och dryckservering gå in på HÄR.

Även idag så är succén från ifjol tillbaka ute i Byske. Nämligen Byske Beach Party ute på stranden vid Lanternan. Ifjol blev det fullsatt och till i år har man utökat området då man väntar rekordmycket folk. Om det finns biljetter kvar, så går de att lösa vid entrén till partyt. Det finns enstaka förköpsbiljetter kvar på Restaurang Viking och på Lanternan i Byske. I år öppnar man redan klockan 16.00 och serverar en härlig grillbuffé och sedan runt 20.00 så drar partyt igång.

Vill du hålla dig kvar i stan och dansa, så är det på O´learys du kan göra det. Sommartoner kommer att spelas från kvällens DJ från ca 21.00.

Både Verandan och Allstar håller ikväll stängt sina nattklubbar till förmån för Byske Beach Party. MEN man håller öppet sina restauranger som vanligt så man kan äta och dricka gott ikväll.

I övrigt så håller de övriga pubarna öppet i vanlig ordning.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons