Annons

Händer i helgen 12-14/6

Annons

Händer i helgen

NÖJE Helgen innan midsommar bjuder på mycket trevliga inslag av nöjen. Här får du några tips.

Torsdag 12/6

Ikväll börjar fotbolls VM. På Allstar och O´learys kan du följa de flesta matcher, då sportbarerna har öppet. Ring och boka bord för garanterad plats.

Fredag 13/6

Många börjar gå på semester redan i helgen, så varför inte börja helgen med en skön semesterdryck på någon av stadens alla uteserveringar, om vädret tillåter, eller inomhus om det skulle vara dåligt väder.

Ikväll har O´learys öppet sin nattklub med kvällens DJ som spelar pratyhits hela kvällen från kl. 22. På Allstar är det full fart från kl. 22, då dansgolvet intas av Kvällens plattsnurrare. Ålder för kvällen är 18+ och entrén är 100sek.

I övrigt har stadens pubar öppet i vanlig ordning.

Lördag 14/6

Klockan 12.00 startar BBQ JAM uppe på skateparken på Folkparken. En skatetävling med fokus på skönt häng, lite olika tävlingsmoment och givetvis godsaker från grillen. Tävlingen och arrangemanget är öppet för alla åldrar.

Ikväll är det Foam House Party på Allstar och Mollys. Hela Mollys dansgolv kommer att fyllas med härligt partyskum under kvällen, så passa på att dansa in sommaren med Kvällens DJ, som kanske spelar lite ”skumma” låtar ikväll. Åldern är satt till 18+

Verandan är det i vanlig ordning nattklubb med åldern 20+

Trästock anordnar ikväll sin årliga förfest uppe på Folkparken med bland annat lite försmak av lokala band, som uppträder och mellan banden spelas det skön musik man kan dansa till. Ålder för kvällen är 18+.

Pubarna håller som vanligt öppet denna kväll också.

Vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons