Annons

Öppen audition på teatern

Annons

Entrébild VB

NÖJE För första gången någonsin anordnar Västerbottensteatern en nationell audition för skådespelare, scenografer och teatermusiker.

Västerbottensteatern söker skådespelare, scenografer och teatererfarna musiker inför kommande produktioner. Tanken är också att få ett större nätverk av spännande teatermänniskor i hela Sverige.

– Vi söker i första hand en kvinna 20 – 30 år, två män 20 – 30 år, två skådespelare (män/kvinnor) 30-50 år samt scenografer med erfarenhet av projektioner och teatererfarna musiker.

Sista anmälningsdag är den 15 maj och Västerbottensteaterns audition kommer att äga rum den 11 juni för skådespelare och den 12 juni för scenografer och musiker.

– Vi behöver vidga våra vyer och se utanför våra vanliga kontaktnät, säger teaterchefen Fransesca Quartey i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det finns så många begåvade människor ute i landet som vi inte känner till, så det känns härligt att kunna ge denna möjlighet, samtidigt som vi också får chansen att visa upp Västerbottensteatern.

Ta gärna kontakt med Västerbottensteatern för att visa ditt intresse om du vill veta mer kring auditonen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons