Annons

Niklas & David i ny reklamfilm

Annons


NÖJE Skellefteborna Niklas Boman och David Lindkvist har huvudrollen i Norrlands Gulds senaste reklamfilm – en musikvideo som har stor potential att bli en sommarplåga.

Skelleftebon Niklas Boman, som jobbar som kanslist på Skellefteå FF, har tidigare berättat för Megafonen om hur det kommer sig att bland annat han och David Lindkvist hamnade i Norrlands Gulds reklamfilmer.

– För sex år sedan hörde Ted Kjellsson, som jag lärt känna under den filmutbildning jag gått, av sig och frågade om jag kände någon som skulle kunna passa i Norrlands Guld reklamfilmer.

– Jag skickade över typ 25 namn varav David Lindkvist, som nu är huvudkaraktären, var ett. I de första reklamfilmerna skulle bland annat karaktärerna spela ishockey på en damm och det slutade med att jag provspelade mot David. I början var jag bara statist men till slut har det blivit vi två som är kvar.

Nu har öl-företaget släppt ytterligare en reklamfilm uppbyggd som en musikvideo. Om den blir en sommarplåga låter vi vara osagt – men den har minst sagt potential att bli det.

 


Niklas Boman

Läs även: ”Det ska vara gött att leva”

HELGLÄSNING Musiker, brobyggare, projektledare, filmmakare, egen företagare, skådespelare, idrottare och nu kanslist på Skellefteå FF.
Nicklas Bomans hittills 36-åriga liv har varit varierande.
Här berättar han om mjuka värden, 14 säsonger i Bolidens A-lag och hur han hamnade i Norrlands Gulds reklamfilmer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons