Annons

Händer i helgen 23-25/5

Annons

Händer i helgen

NÖJE Löningshelgen bjuder på både bra väder och trevliga nöjesarrangemang.

Fredag 23/5

Om ni inte redan har slutat jobbet för dagen så kanske det snart är dags att avrunda veckan med en afterwork. Detta gör ni givetvis på någon av alla uteserveringar med kollegor eller vänner. Se till att vara ute i tid för att få er ett bord. Risken är väldigt stor att det kommer att vara fullt på alla uteserveringar ikväll.

Känner ni för att få ett gott skratt, så kan vi rekommendera Improvisationsteatern ”Halvåtta hos oss” som spelas på Västerbottensteatern. Inget förköp finns, så det är först till kvarn som gäller och det är cashen som är king. Kassan öppnar redan 18.30 och föreställningen börjar 19.30.

Ikväll är det säsongsavslutning för 27+ på Verandan. Kvällens DJ, John, kommer att spela nya och gamla hits hela kvällen. På Allstar är det fullt gallej hela kvällen, ålder för att komma in är 18+.

I övrigt så rekommenderar vi pubarna för härlig avkoppling i det fantastiska vädret.

Lördag 24/5

Förhoppningsvis fortsätter det fina vädret även idag. Så efter att ni har solat och kanske badat, så är det bara att bege sig in på stan för en avkopplande somrig drink och något gott att äta.

För er som är sugna på att parta lite extra och har fyllt 35+, så kan vi rekommendera Mollys där partybandet Krutov spelar ikväll. Emil Lundqvist spelar nya och gamla låtar varvat mellan bandet. På Allstar är det fullfart på det nya dansgolvet och det är 18+ som gäller för att komma in efter kl. 22.00. På Verandan är det nattklubb med DJ John. Har du fyllt 20år, så är du välkommen in.

Om man känner för att hänga på någon av pubarna, så är det fritt fram för alla pubarna har öppet som vanligt.

Söndag 25/5

Ni får inte glömma bort att fira Mamma idag. Efter att ni har ätit massa tårta så kanske det finns möjlighet för er att se lite musikarrangemang på kvällen. Lill Lindfors besöker Nordanåteatern och bjuder på en härlig show. Skellefteå Kammarkör bjuder också på en musikaliskshow på Andestorpsaulan ikväll.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons