Annons

Händer i helgen 4-5/4

Annons

Sebjak

NÖJE Hårvisning, nattklubb med världs-DJ, hockey och drängar står på tur denna helg. Här får ni i vanlig ordning tips på vad som är på gång i nöjesväg i stan.

Fredag 4/4

Direkt efter jobbet är det dags att koppla av och göra helg tillsammans med arbetskamrater eller goda vänner på någon av stadens restauranger eller pubar. Ikväll spelas även den tredje semifinalen i SHL mellan SAIK och Linköping uppe på Skellefteå Kraft Arena. Om ni inte har fått tag på biljetter kan vi rekommendera någon av sportbarerna O´learys, Allstar och Old Williams, samt Verandan som även de visar matchen, men se till att boka bord för bli garanterad en plats.

Känner ni för att fira, förhoppningsvis en seger, och vill dansa så är det på Allstar ni kan göra det ikväll. De öppnar nattklubben från kl. 22 och DJ Joel Norrfors spinner skivor ända fram till kl. 02.00. Alla som är över 18+ är välkomna.

I övrigt så är det pubarna som håller öppet i vanlig ordning.

Lördag 5/4

Om ni känner för att gå och höra lite körsång, så kan vi tipsa om Orpheis drängar på Anderstorpskolans aula kl. 19.00 ikväll.

Inte mindre än fyra dansgolv är öppna ikväll. Folkparken förvandlas ikväll till en stor catwalk med massa hårmodeller, som har piffats av 4 elever från guldstagymnasiet. Efter visningen kommer dansgolvet att fyllas med härlig musik av den världskända DJ:n Sebjak. En helkväll med massor av hår, kläder, musik, ljus och allmänt bra stämning på stället. Är du myndig så kommer du in mot en entréavgift.

O´learys är det legenden Fredrik Stenlund, som lirar de trevliga hustrummorna hela kvällen lång. För att komma in måste man ha passerat den myndiga åldern 18+. På Allstar är det storebror Norrfors, nämligen bestämt Tobias, som står för uptempo musiken hela kvällen lång. Ålder är i vanlig ordning 18+. På Verandan är det Robbin Ågren som får er att släppa loss, som aldrig för, på dansgolvet. Ålder är 20+ för att ta sig in.

Och givetvis har pubarna öppet för de som bara vill ta det lite lugnt och umgås över ett glas dryck med goda vänner.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons