Annons

De vill sätta färg på Skellefteå

Annons

Ingmar InredningMarie och Inger på Ingmar Inredning. Foto: Magnus Lindkvist

MODE I samband med att inredningsbutiken Ingmar flyttar till nya större lokaler börjar de även sälja kläder. ”De finns i 29 olika färger”, säger Marie Andersson.

Den 27 mars öppnar Ingmar Inredning sin nya butik på Nygatan 55 i den lokal som Din Sko tidigare höll till. Ägarna Marie Andersson och Inger Ögren har jobbat hårt den senaste tiden för att få allt klart.

– Vi har kämpat för att få samma ”lilla” känsla här som vi hade i vår förra butik, berättar Marie samtidigt som hon visar mig runt i butiken som nu är helt klädd i vit träpanel.

– Vi kommer att fortsätta som vanligt med produkter som går efter årstid och säsong. Den största skillnaden blir ett bredare utbud. Nu har vi närmare 50 olika leverantörer, säger Inger och poängterar att det är samma personal som tidigare och att de fortfarande kommer att vara en personlig butik.

I samband med nyöppningen kommer även en nyhet. De börjar sälja kläder från fyra olika leverantörer. Allt väldigt färgglatt.

– Vi går alltid klädda i färgglada kläder och har fått frågor om vart man kan köpa liknande. Nu tar vi in dessa, främst linne och bomullstrikåer, som finns i 29 olika färger.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons