Annons

Händer i helgen 14-15/3

Annons

Etage

NÖJE I helgen återuppstår den gamla nattklubben Etage, som gjorde dundersuccé ifjol uppe på Folkparken. Här får du några tips på vad som händer mer, i nöjesväg, i stan.

Fredag 14/3

Ikväll är det nostalgiparty på hög nivå, när Tre trappor/Mad Mollys återuppstår på Folkparken. Kvällens tre DJ´s spelar sina bästa hits hela kvällen från det glada 70-talet.

Allstar är det Hattfredag. Det innebär att du gärna få komma i en huvudbonad som du själv har gjort eller kanske köpt någon gång. De tre bästa hattarna belönas med ett VIP-kort på Allstar resten av året. Ålder 18+.

Övriga pubar håller öppet i vanlig ordning.

Lördag 15/3

Slutspelet börjar idag och det är hemmamatch för Skellefteå AIK som tar emot HV 71 kl. 17.00 i Skellefteå Kraft Arena. Har du inte fått tag i biljetter, så rekommenderar vi er att boka bord på någon av krogarna, som visar matchen. De som visar matchen i centrala stan är O´learys, Allstar, Old Williams och Verandan.

Förhoppningsvis får vi fira en seger senare på kvällen och då är det antingen på Allstar med kvällens DJ, om man har fyllt myndig ålder. Verandan kör i vanlig ordning sin nattklubb för alla över 20år.

För de som vill återuppleva fjolårets succé, Etagefesten, ska bege sig till Folkparken för att ta del av de tre nostalgiska Herrarna Mikael Bergmark, Fredrik Stenlund och Patrik Jonnson, som kommer att fylla det stora dansgolvet med sina efterlängtade hits hela kvällen.

I övrigt håller de traditionella pubarna öppet.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons