Annons

Hon tar över Allstar & Mollys

Annons

allstar Therese

NÖJE Från och med första mars tar hon över både Allstar och Mollys. Målsättningen är satt och planeringen är i full gång.

Under ett par veckor har det spekulerats i att ett ägarskifte har varit på gång för både sportbaren Allstar och nattklubben Mollys. Megafonen kan nu berätta att det är klart med ny ägare.

Från och med den första mars är det Therese Johannesén som tar över ägarskapet. Therese driver även Kastor fastigheter tillsammans med sin man sedan ett antal år tillbaka.

Har du någon erfarenhet av krogbranschen?

– Nej, men jag har väldigt mycket entreprenörskap i mig sedan tidigare och ser inget hinder med det, berättar Therese väldigt entusiastiskt och fortsätter:

– Jag har bokat in mig på några utbildningar och ska verkligen sätta mig in i allt vad som har med krogen att göra.

Vad är dina planer kring fortsättningen?

– Vi har tänkt skaka om lite och testa bland annat lite nya åldrar och göra Allstar till en mötesplats, som passar alla.

Kan du berätta lite mer konkret om dina planer för Allstar respektive Mollys?

– Det jag kan berätta nu är att det kommer att fortsätta som vanligt med nattklubb på fredagar och lördagar uppe på Allstar och restaurangen är också öppen i vanlig ordning.

– På Mollys hoppas vi redan till helgen att vi ska få bort radioskuggan i källaren, så att man kan använda sin mobiltelefon fullt ut där nere.

Vilken är din målsättning för Allstar?

– Min plan är att bli Sveriges bästa Allstar, säger Therese.

Hur ska du lyckas med det?

– Vi ska ha den bästa maten och bästa personalen och fortsätta utveckla servicebiten, berättar Therese.

– Och som jag sa tidigare ska detta bli ett ställe där alla är välkomna allt från barn till pensionärer.

Nyöppning

– Vi har planerat en nyöppning den andra maj och då ska jag ha klart all planering och framtida ändringar, så håll ögonen öppna, meddelar Therese.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons