Annons

Händer i helgen 7-8/2

Annons

Vintersim 2013

NÖJE En riktigt trevlig helg går vi till mötes med massa trevliga arrangemang. Bland annat skandinaviska mästerskapen i vintersim. Här kommer några tips.

Fredag 7/2

Idag är det äntligen helg, för de flesta, vilket innebär att vi kan varva ner och låta trevligheter stå i centrum under några dagar. Ikväll så vill vi tipsa om att afterworken är igång på de flesta ställen i stan.

Vill du skaka loss så är det Allstar som är öppet till kl. 02.00, för alla myndiga människor.

Övrigt så håller givetvis pubarna öppet i vanlig ordning.

Lördag 8/2

Idag är det dags igen för de skandinaviska mästerskapen i vintersim. I år har man flyttat 150 meter österut, precis nedanför Bryggargatan. Förutom 120 deltagare så kommer det även att erbjudas underhållning av skrikkören, från uleborg. Givetvis kommer det att finnas fika till försäljning under hela dagen. Invigningen är 10.45 och första start är 11.15.

I eftermiddag är det dags för Skellefeå AIK att ta emot HV 71 på Skellefteå Kraft Arena, matchen startar kl 16.00, har du inte fått plats, så rekommenderar vi att ni bokar bord på någon av sportbarerna Old Williams, Allstar eller O´learys för mat, dryck och trevligt umgänge.

Efter hockeyn så är det dags för STOR filmvisning. ”I väntan på Larry” kommer att spelas upp på en 10*5 meter stor bioduk gjord av snö, mitt på torget. Visningen börjar kl. 19.00.

På Nordanå har gospelkören Trinity releaskonsert med start 19.30.

För er som vill se melodifestivalen kan vi gladeligen rekommendera er att se den på O´learys, som visar alla deltävlingar från årets mello. Om ni sedan vill fortsätta vidare i natten, så är det Allstar som erbjuder sin nattklub från kl. 22.00. Pubarna har öppet som vanligt.

Verandan håller i helgen stängt, pga att stället är abonnerat, men de hälsar er välkomna till nästa veckas tillställningar både på fredag och lördag.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons