Annons

De öppnar i Citykompaniet

Annons


Esprit

MODE Nu är det klart vilka som permanent tar över Esprits lokaler i CK.

Det är modekedjan Dea Axelssons som öppnar i före detta Esprits lokaler i Citykompaniet. Dea Axelssons är en av Sveriges största butikskedjor för damkläder med såväl egna märken som externa. Deras butiker har hittills bara funnits i södra Sverige, men i deras stora norrlandssatsning blir Skellefteå nu första etableringsort.

– Vi har haft önskemål från kunder som vill att vi etablerar oss i norra Sverige och Skellefteå har funnits med på önskelistan länge. När det här butiksläget dök upp föll alla bitar på plats, säger Jens Andersson, etableringsansvarig på Dea Axelssons enligt CK:s hemsida.

– Nordvestor Fastigheter är glada över att Dea Axelssons valt Skellefteå och Citykompaniet. De kommer att komplettera CK:s butiksmix på ett mycket bra sätt med sitt sortiment och en prisnivå som tilltalar besökare, skriver CK vidare på sin hemsida.

Butiken är planerad att öppna torsdag den 20 mars. Läs mer om butiken på www.axelssons.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons