Annons

Julfesterna att gå på 2013

Annons


julpumplas

NÖJE Efter fjärde advent stundar en stor festvecka, här får ni en liten guide på vad Skellefteås uteställen erbjuder under julledigheten.

Måndag 23/12

Uppesittarkväll på O’learys.
Traditionen på O’learys fortsätter med trubadur, som sprider god stämning hela kvällen. Öppet till 01.00.

Tisdag 24/12

Här är det Julafton, då får ni hålla er hemma och tagga igång, för redan på juldagen börjar det hända en hel del grejer…

Onsdag 25/12

Hemvändarfest på Verandan, 25+ 
Verandan kör hemvändarfesten för de som är över 25, det utlovas god stämning. Biljetterna införskaffas på Stadshotellet, öppet mellan 21-02, 150 SEK.

Mollys/Allstar, hemvändarfest 18+ 
Mollstar kör alltså full house party på juldagen för partajsugna artonplusare. Två dansgolv och fyra barer, DJ på Mollys är Sebastian Voght, DJ på Allstar – TBA. Biljetter köps på Allstar, öppet 21-02. 120 SEK förköp, 150 SEK i dörren.

Trubadur på Carl-Viktor
Trubadurunderhållning från kl. 20.00. Öppet till 02.00. Fri entré som vanligt.

Hemvändarfest på Folkparken, 22+
Folkparken laddar upp för hemvändarfest även där. Här kan ni dessutom vara med och tävla om en utlandsresa för två till Turkiet eller Grekland, utlottningen kommer att ske både juldagen och annandagen då ett garderobsnummer dras. Förköp finns på www.tickster.com, 150 SEK.

O’learys
Julfesten fortsätter på den lokala sportbaren med god mat och dryck i goda vänners lag. Från kl. 17.00 öppnas dörrarna och stängs kl. 02.00

Coasters
”Mingel Med Polarna” håller på med att planera in den bästa underhållningen och håller öppet från kl. 20.00 både juldagen och annandagen. Ingen mat serveras dessa dagar utan det är julpartyt och framförallt de personliga mötena som står i fokus.

Torsdag 26/12

Hemvändarfest på Verandan 20+
På annandagen är det tjugoplussarnas tur att inta Verandan. Hemvändarfest med fullt drag från början till slut, biljetter köps på Stadshotellet, 21-02, 150 SEK.

Allstar – ”Afterhockey”
Hemvändarkväll med hockey. 16.00 börjar matchen AIK-Frölunda. Ingen entréavgift denna kväll.

Hemvändarfest på Folkparken 18+
Stora hemvändarfesten för alla som har fyllt 18, precis som dagen innan lottas en utlandsresa ut för två personer. Biljetter finns på tickster.com, 150 SEK.

O’learys
Hockeyfest – Skellefteå AIK spelar hemmamatch mot Frölunda och givetvis kan du se den på Olles. Se till att boka bord i tid, för det kan bli knökat.

Carl-Viktor
Dörrarna öppnas kl. 20.00. Ikväll underhåller trubaduren Anton Boström ända fram till kl. 02.00.

Fredag 27/12

Coasters
The Coasters Orchestra samlas på nytt, denna gång för att hylla sin gemensamma favoritskiva – Tom Pettys ”Wildflowers” från 1994. För att peppa inför spelningen med originalet – lyssna HÄR.
Musiken börjar redan kl.20:30 så kom i tid! Bordsbokning endast för matgäster, fri entré.

Julbalunsen på Verandans övervåning, 18+ 
I år är det Invasionen som står på scen och som uppvärmning har vi inga mindre än The Grizzly Club, den grånade klubben bestående av Nicklas Boman (Skumdum), Mikael Israelsson (f.d Black Bonzo), Niclas Lundmark (f.d Trucker), Rikard Tjärnström.
DJ-kollektivet Klubb Sågverket, en blandad kompott av Trästocks finest kommer se till att dansgolvet når en euforisk slutpunkt, biljetter finns på www.tickster.com, 80 SEK.

Lördag 28/12

Mollys öppnar portarna för 40+, och då med underhållning från de lokala coverbandsstjärnorna i ”Krutov”.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons