Annons

The World’s End

Annons

Worlds End

FILM Förr har vi fått följa Simon Pegg och Nick Frost genom zombieapokalypsen, genom livet som småstadspolis samt när de bekantat sig med en utomjording. Dessa två herrar är en dynamisk duo som alltid verkar ha ett nytt projekt gång, och aldrig utan varandra. 

Denna gång får vi följa ett gammalt kompisgäng, som en gång under deras gyllene ungdomsår försökte sig på det omöjliga – den ultimata pubrundan. En öl på varje pub i deras hemstad, tolv stycken sammanlagt. De lyckades inte förra gången, men nu tjugo år senare är det dags igen.
King – den avdankade ledaren för vännerna, återförenar kvintetten som motvilligt tar sig till staden de lämnat bakom sig, men mitt i deras pubrunda börjar det hända märkliga saker.
Faktum är att robotar har tagit över hjärnorna på invånarna i staden, och nu är det fem gravt berusade gamla kompisar som får chansen att rädda dem.

Som vanligt levereras rolig, välgjord och underhållande action.

IMDb: 7,2

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons