Annons
Trästockfestivalen 2013 Ludwig, Tea och FelixNöje SKELLEFTEÅ Flyttar för att inte krocka med UxU i Umeå.">

Trästock byter helg

href="http://www.megafonen.nu/noje/trastock-byter-helg/">Trästockfestivalen 2013 Ludwig, Tea och Felix Nöje SKELLEFTEÅ Flyttar för att inte krocka med UxU i Umeå.

Annons
Trästockfestivalen 2013 Ludwig, Tea och Felix

Nöje SKELLEFTEÅ Flyttar för att inte krocka med UxU i Umeå.

Under det kommande året står grannstaden Umeå som värdar för Kulturhuvudstadsåret och med det kommer fler evenemang som ska samsas på de intensiva sommarmånaderna. Därför har organisationen bakom Trästockfestivalen bestämt sig för att lägga festivalen 10-12 juli 2014.

– Vi vill ge regionen en chans att leva upp under hela året. Det känns väldigt ologiskt att allt roligt ska hända på en och samma gång. Därför har vi efter att vi har sonderat evenemangsterrängen inför det kommande året bestämt oss för att tidigarelägga Trästockfestivalen, säger Tea Lindholm, verksamhetsutvecklare Kulturföreningen Mullberget.

Trästockfestivalen i Skellefteå är Sveriges största fria festival. Under tre dagar serveras livemusik, performance, film, mat och andra härligheter på natursköna Nordanåområdet i Skellefteå. I år 2013 drog festivalen 25.000 personer. Trästock har berömts som en genomsympatisk festival, en gemytlig tillställning och en festival som vågar. Fina ord som festivalen jobbar hårt med för att förvalta och utveckla vidare.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons