Annons
Robert WellsNöje SKELLEFTEÅ Spelar på Folkparken den 27 oktober.">

Robert Wells i Skellefteå

href="http://www.megafonen.nu/noje/robert-wells-i-skelleftea/">Robert Wells Nöje SKELLEFTEÅ Spelar på Folkparken den 27 oktober.

Annons
Robert Wells

Nöje SKELLEFTEÅ Spelar på Folkparken den 27 oktober.

Söndag den 27 oktober har Folkparken bokat ”Robert Wells – A tribute to Charlie”

– Då har ni chansen att se Robert Wells och hans trio, Lars Risberg och Roine Johansson, hylla en av våra största personligheter inom svensk musikhistoria; Charlie Norman. Förbered er på en två timmars musikupplevelse fylld av swing, jazz och givetvis boggie-woggie, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

”När Robert Wells hyllar sin trogne vän och vapendragare Charlie Norman väljer han att göra det i en intimare och mer personlig tappning än vad vi kanske är vana att se honom i. Med fartfylld musik och mycket historieberättande målar Wells, tillsammans med sina två medmusikanter, upp en alldeles personlig hyllning till vännen, en hyllning som utstrålar äkta värme och musikalisk hängivenhet. Det blir allt från finstämd psalm till swing, jazz och boogie-woogie baserad på en mer än tjugoårig vänskap mellan de de två musikerna Charlie Norman och Robert Wells.”, skriver de.

Konsertens längd: 2h och 30 min inkl paus
Insläpp: 18.00
Showstart: 19.00

Biljetter finns på www.tickster.com och Turistbyrån.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons