Annons
Annons

En annan panering.

Annons MOBILE TOP

Sommar och semester är här.
Bloggen lider av min välbehövliga paus.
Fisk ska man äta mycket av, det är både hälsosamt och gott!

20130725-075840.jpg

Torsk panerad med solroskärnor,
basilika och parmesanost för 4

600 g torsk (eller annan vit fisk, filé)
rågmjöl
salt
peppar
2 ägg
100 g riven parmesanost
1 dl hackade solroskärnor
1 dl havregryn
1 kruka grovhackad basilika
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 msk smör

Dela fisken i stora bitar.
Vänd fisken i mjöl och därefter i uppvispat ägg.
Blanda osten med solroskärnor, havregryn, basilika, salt och peppar. Vänd fisken i ostblandningen.
Stek i smör på medelhög värme, några minuter på varje sida.
Servera med färskpotatis, en rejäl citronklyfta och en lätt sås (yoghurt, pressad vitlök, salt, peppar och sweet chiliså eller gräddfil, dill, persilja, salt och peppar).

20130725-075820.jpg

Ha en skön dag i solen!

Annons
Annons
Annons
Annons