Annons
Julia HjelmNöje SKELLEFTEÅ Julia Hjelm börjar som säljare hos oss idag.">

Megafonen nyanställer

href="http://www.megafonen.nu/noje/megafonen-nyanstaller-2/">Julia Hjelm Nöje SKELLEFTEÅ Julia Hjelm börjar som säljare hos oss idag.

Annons
Julia Hjelm

Nöje SKELLEFTEÅ Julia Hjelm börjar som säljare hos oss idag.

Megafonen växer och idag börjar ytterligare en säljare hos oss.

Julia, 25 år, kommer ursprungligen från Skellefteå och bodde här till det att hon fyllde 18 år. Efter det har hon rest mycket och jobbat med många olika jobb.

– Jag bodde i Liverpool ett tag och jobbade på pub, sedan flyttade jag hem till Skellefteå igen och arbetade som dansbandssångare. Vi turnerade runt i Norrland i buss, berättar Julia.

Efter det flyttade hon till Norge där hon försörjde sig som truckförare och säljteamledare.
– Efter det började jag plugga Media och Kommunikation i Umeå varav jag tillbringade en termin i USA där jag läste marknadsföring och ledarskap.

Trivs i Skellefteå
För ett år sedan flyttade hon hem till Skellefteå där hon nu bor med sambon Josef.
– Skellefteå har alltid känts som hemma. Jag trivdes väldigt bra här när jag växte upp, det är ett bra ställe att bo på.

Som nämnt börjar hon på Megafonen idag, den 2 april. Hennes huvudsakliga uppgift kommer att vara som säljare.
– Det känns jättebra. Det är en jättebra produkt och det ska bli kul att få vara en del av den. Jag ser även fram mot att träffa mycket människor, säger Julia.

Nöjesmegafonen i Skellefteå AB sysselsätter med Julia tre heltidsanställda och ett tiotal deltidsskribenter och fotografer.

Läs mer om Megafonen här »
Läs mer om annonsering här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons