Annons
Mando Diao pressbildNöje SKELLEFTEÅ Ett av Sveriges största band till Skellefteå.">

Mando Diao på Folkparken

href="http://www.megafonen.nu/noje/mando-diao-pa-folkparken/">Mando Diao pressbild Nöje SKELLEFTEÅ Ett av Sveriges största band till Skellefteå.

Annons
Mando Diao pressbild

Nöje SKELLEFTEÅ Ett av Sveriges största band till Skellefteå.

Mando Diao tar med sig hyllade albumet ”Infruset” och ger sig ut på Folkparksturné i sommar.

Den 10 augusti kommer det till Skellefteå.

– Det senaste året har vi gjort många satsningar för att återföra Folkparken till en naturlig musikarena i Skellefteå. Vi har kommit en bra bit på vägen vilket resulterar att vi ännu en gång kan skapa en helkväll med ett av Sveriges just nu mest framgångsrika rockband, säger Martin Hedqvist, VD.

Spelning för alla
– Vi kommer att utnyttja vår stora festlokal och vårt fina uteområde vilken gör att detta evenemang är lämpat både för personer under och över 18år. Området kommer byggas upp i två delar då vi har kommer ha ett restaurang och dryckesområde för de myndiga samt att den yngre generationen kommer ha ett område vid scenen för att njuta av samma musik. Vår kapacitet till detta event är 8000 personer, säger Sofia Andersson Lundberg, produktionsansvarig på Folkparken.

Före spelningen med Mand Diao kommer ett förband spela. Vilket det blir återkommer arrangören med när det är klart. Efter konserten fortsätter festen med DJ till 02.00.

Ett av Sveriges största band
Mando Diao är ett av Sveriges största och mest framgångsrika rockband. De har på tio år släppt sex studioalbum som sålt i mer än 1,5 miljoner exemplar.
Genom åren har Borlängebandet spelat i över 30 länder, uppträtt vid mer än tusen tillfällen och på YouTube har deras videor runt 15 miljoner visningar.

Infruset är namnet på bandets senaste album, en skiva där man lämnat skramliga och sextiotalsdoftande garagegitarrer bakom sig och dessutom för första gången sjunger på svenska. En skiva inspelad på endast fem dagar med tonsatta texter av Gustaf Fröding.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons