Annons
SKELLEFTEÅ "Besökarna kan förvänta sig en kväll fylld med house"">

Hellsten spelar på Mollys

href="http://www.megafonen.nu/noje/hellsten-spelar-pa-mollys/"> SKELLEFTEÅ "Besökarna kan förvänta sig en kväll fylld med house"

Annons

SKELLEFTEÅ ”Besökarna kan förvänta sig en kväll fylld med house”

Skelleftetjejen Julia Hellsten bor numera i Stockholm.

– Som dj är jag 100% passionerad i det jag gör och ser varje spelning som en chans att utvecklas och bli bättre. Det spelar ingen roll om jag sitter hemma i mitt vardagsrum och spelar eller har ett dansgolv framför mig, jag är alltid lika taggad! Jag älskar att kunna frigöra glädje hos andra och mig själv genom musiken jag spelar, berättar hon för Megafonen.

För ett år sedan köpte hon sin DJ-utrustning och har spelat på privata fester och i butiken Topshop där hon jobbar.

– Men det var när jag ansökte till The female dj challange 2013 och la upp en mix på soundcloud som det verkligen small till med spelningar, så jag har mycket inbokat framöver.

Nu på fredag kommer hon till Mollys för att spela på hemmaplan.

– Det känns underbart att komma hem och spela, ett dansgolv fyllt av nära och kära som jag inte träffar så ofta! Kommer nog vara en grym känsla se Mollys dansgolv från vinkeln jag alltid drömt om se det från. Besökarna kan förvänta sig en kväll fylld med house!

Åldern för kvällen är 18+. Öppet mellan 22.00-02.00.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons