Annons
SKELLEFTEÅ På fredag gör de sin andra spelning denna vecka.">

Äntligen återförenas de

class="alignnone size-full wp-image-13261" title="Liquid" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/Liquid-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="279"/> SKELLEFTEÅ På fredag gör de sin andra spelning denna vecka.

Annons


foto: Alexander Edström

SKELLEFTEÅ På fredag gör de sin andra spelning denna vecka.

Under ett års tid har det varit ganska tyst om Liquid Echos, bandet som har sin bas i Skellefteå. Sångaren Viktor Lindgren bestämde sig för att åka iväg och resa lite. Men nu har han kommit hem och återförenats med bandet igen.

När Megafonen får tag på bandet via telefon, så håller de på att rigga för första spelningen efter uppbrottet i Burträsk.

– Det ska bli riktigt roligt att spela med hela bandet igen, säger en nöjd Alexander Olofsson och fortsätter.

– Även på fredag ska det bli kul att få spela och hjälpa till att bidra till musikhjälpen, som har blivit en stor grej i Sverige.

För er som undrar vilken typ av musik bandet spelar så kan vi meddela att bandet får sina influenser av storheter som Journey och Rush, och allt de ska spela på fredag kommer att vara egen skrivet material.

Bandet består av Alexander Olofsson, Viktor Lindgren, Simon Lind, Kevin Wennberg och Simon Holmberg.

Varför ska man komma till folkparken, nu på fredag?

– Det är en bra tillställning, där pengarna går till nått vettigt och man får lyssna på bra band och dansa kvällen lång för en bra sak, säger Alexander.

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons