Annons
SKELLEFTEÅ Lazee vill också dansa på Mollys på lördag.">

Lazee kommer på lördag

class="alignnone size-full wp-image-13138" title="Lazee" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/Lazee.jpg" alt="" width="468" height="250"/> SKELLEFTEÅ Lazee vill också dansa på Mollys på lördag.

Annons

SKELLEFTEÅ Lazee vill också dansa på Mollys på lördag.

Den 1 december arrangeras ännu en fanatisk upplaga av klubben Måste Dansa. Denna gång gästar ingen mindre än Skellefteå-sonen Iman  Hazheer, programledare för ”Musikguiden i P3” och en av grundarna bakom hyllade klubben AKA i Stockholm. Efter 5 år i Stockholmsexil så blir det en fin homecoming. Vad vi nu kan presentera är att han även tar med sig en av landets största hiphopartister – Lazee.

– Det är ett sant nöje att få åka till Skellefteå, åter igen, och göra detta. Och även när det är kul när det händer så ÄR det kul NÄR det händer, säger en entusiastisk Soheil och fortsätter.

– Denna gång har jag nöjet att presentera Iman Hazheer och Lazee, som tillsammans med mig kommer sätta Mollys dansgolv i gungning.

Efter mixtapes som ”It Is What It Is”, som hostades av legendariske DJ Kay Slay, släppte Lazee sin debutskiva ”Setting Standards” med monsterhits som ”Rock Away” som klättrade på listorna runt om i världen. Senast släppte han sin andra skiva ”Supposed To Happen” och har under åren haft spelningar över hela världen, från USA till Japan.

Se till att komma i tid, för det har varit fullsatt varje gång de har ordnat eventet ”måste dansa” på Mollys.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons