Annons

Friday, fridag, fredag.

Annons

Idag har jag min sista lediga fredag på länge gissar jag. Det känns både och så klart.
Hemskt, för så fantastiskt att kunna ge barnen en soft avslutning på veckan! Att sluta skolan mitt på dagen och mötas av en vuxen hemma, fika gott fredagsfika och känna helgen komma i lugn och ro. Mysigt!
Nu blir det långa dagar varje dag.

Underbart, för att stå och sälja goda delikatesser och mat till helgglada människor, få dem att prova nya saker och smaka andra kombinationer än de brukar. Att sälja en middag från förrätt till dessert och snacks till en person som känner sig nöjd, finns det nåt bättre?
Eller att överhuvudtaget jobba i ett serviceyrke på helgen är ju bara SÅ kul! Att ge folk det lilla extra.
Få dem att känna sig speciella och väl omhändertagna.
Nöjda.

Ja jäklar vad jag längtar efter att börja jobba!

20120831-170412.jpg

Först en helg med familjen och ladda inför måndagen.
Matfesten-helg.
Men ikväll äter vi middag hos goda vänner.
Älgstek. Det är väl verkligen en fredagsmiddag med stil! Så gott!

Ha en trevlig helg!

Ps.
Du som rivit ut ett av mina recept ur en Megafonentidning på Wayne’s, Tack! Om du visste hur glad jag blev!

(jag tror ju knappt det är nån som läser mina sidor)

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons