Annons
SKELLEFTEÅ Inför Trästockfestivalen - Broken Tranquility.">

#Skellit: Broken Tranquility

href="http://www.megafonen.nu/noje/skellit-broken-tranquility/"> SKELLEFTEÅ Inför Trästockfestivalen - Broken Tranquility.

Annons

Bandet Broken Tranquility med sin Skellit-bild. Ta din egen bild och tagga den med #skellit på instagram och/eller twitter och du har chans att vinna en iPad. Läs mer om tävlingen längre ner.

För tre år sedan bildade Skellefteåkillarna Simon, Björn, Viktor och Jonas sitt band Broken Tranquility. Alla fyra har spelat i band tidigare men ville verkligen satsa seriöst på musiken och startade då ett band tillsammans. Dom beskriver sin musik som lite alternativ hårdrock/metal och det här är tredje året dom spelar på Trästock.

Här kan du lyssna på Broken Tranquility på Spotify.

Berätta om er bildidé.
– Vi valde att använda Trästockloggan som prick eftersom att Trästock är en av de bästa sakerna med Skellefteå. Det är bra att så många lokala band får chansen att visa upp sig, vi tycker att festivalen symboliserar Skellefteå på ett bra sätt, säger dom.

Vad tycker ni är det bästa med Skellefteå?
– Det finns en mycket bra musikkrets i Skellefteå och gott om unga med stora ambitioner. Det är härligt att det finns så många eldsjälar som verkligen brinner för Trästock och Skellefteå och det gillar vi.

Vad är ert bästa Trästockminne?
– Mitt bästa minne av Trästock är när jag var liten och sprang omkring mellan lokalerna, jag förstod inte riktigt vad det var men det var så kul att bara fara omkring och upptäcka nya band. Det var riktigt inspirerande, säger Björn (till höger på bilden).

Slutligen en Skellefteåinspirerad antingen eller.
Calskrove eller Bergsbyglassen? – Bergsbyglassen
Torggrillen eller Krysset? – Krysset
Boviken eller Vitbergsbadet? – Boviken
Stieg Larsson eller Skellefteå AIK? – Stieg Larsson
VB-ost eller Surströmming? – Båda!

Kom och lyssna på Broken Tranquility på lördag på Trästockfestivalen klockan 16.30 på Norranscenen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons