Annons
SKELLEFTEÅ Vi söker vimmelfotografer till Megafonen.">

Jobba med Megafonen.nu

href="http://www.megafonen.nu/noje/jobba-med-megafonen-nu/"> SKELLEFTEÅ Vi söker vimmelfotografer till Megafonen.

Annons

SKELLEFTEÅ Vi söker vimmelfotografer till Megafonen.

Vimmelfotograf

Vi på Megafonen.nu söker vimmelfotografer. Du ska vara social, framåt och över 18 år. Och så gör det inget om du har lite känsla för foto också. Skriv lite om dig själv och varför just du skulle passa som vimmelfotograf. Skicka informationen till info@megafonen.nu. Skriv ”Vimmelfotograf” som ämne.

Vi vill ha din ansökan senast 30 juli. Vi rekryterar eftersom så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Arbetstider: Oftast fredag- och lördagkvällar men även vissa vardagskvällar kan vara aktuellt.
Lön: Enligt överenskommelse.
Frågor? magnus@megafonen.nu

Nöjesmegafonen i Skellefteå AB, Megafonen.nu, startades i slutet av mars 2010 av Magnus Lindkvist och Peter Ziolkowski. Megafonen.nu är det självklara valet för Skellefteåbor som vill söka information om vad som händer och är på gång i Skellefteå. Sedan mars 2012 är Megafonen även en tidning som går ut till över 30 000 brevlådor i Skellefteå kommun. Läs mer om Megafonen här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons