Annons

Det blir en dag på stranden!

Annons

Men först iväg och träna mitt pass!

Varje dag får vi en ny övning  som byts ut mot en befintlig.
Vi tränar först cardio (konditionsträning) då brukar jag stå på crosstrainern i 20 minuter. Det får upp ångan!
Från början så kunde jag bara träna hemma och då körde jag hopprep i 10 minuter och ibland löpning (som jag hatar). Benhinnorna sa ifrån efter en vecka och jag har fortfarande ont i dem. Men med crosstrainer så funkar det bra!
Första passet cardio jag körde var jag helt slut efter 3 minuter och redo att lägga av, men nu är jag uppe i 20 minuter och då kliver jag av med hög puls men inte trött. Tänk så fort det går att förändra flåset!
Sen kör jag 3 olika övningar 15 gånger vardera två gånger. Oftast så lägger jag in en till tre styrkeövningar till här, ofta mage och rygg eller axlar.
Efter styrkan är det dags att få upp pulsen igen och jag kör rodd då (igen för att spara på benhinnorna och det funkar fint) och tävlar mot klockan. Varje dag är jag några eller någon sekund snabbare.
Efter rodd är det styrka igen.
6 övningar som jag gör i set om 3, 15 repetitioner två gånger.
Sen stretchar jag och känner mig sjukt duktig.

Dagsformen känns bra såhär på dag 16.
Den grymma träningsvärken från en ny övning, bröst och axlar, håller på att lägga sig.
Mina nya träningsbyxor (jag köpte för kanske 10 dagar sen)  sitter fast med en mudd runt vaden passar inte lika bra. De glider ner för det finns inte lika mycket vader att sitta uppe på. Det känns riktigt bra.
Det är sol ute.
Jag känner mig peppad!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons