Annons
SKELLEFTEÅ På onsdag startar The Novas koncept Sommaren i city.">

Soheil inviger sommaren

href="http://www.megafonen.nu/noje/soheil-inviger-sommaren/"> SKELLEFTEÅ På onsdag startar The Novas koncept Sommaren i city.

Annons

SKELLEFTEÅ På onsdag startar The Novas koncept Sommaren i city.

– Sommar in the city på Nova kommer vara en klubb som vi kör hela sommaren onsdag,fredag och lördag. 18+ och 40 kr i entrén. Under hela sommaren kommer vi ha bokningar på både dj´s och artister och självklart kommer vi köra teman samt andra happenings, säger The Novas Samir Sandberg.

Till premiären har de bokat Soheil som DJ.

– Premiären onsdagen känns riktigt spännande och att ha Soheil som premiärbokning känns bara roligt. En duktig entreprenör som ger alltid 100% och samtidigt en otroligt trevlig kille. Jag kan garantera att det kommer bli svettigt på dansgolvet med han bakom skivspelarna, säger Samir.

Soheil är tidigare känd från sitt Måste Dansa-koncept som varit på Mollys.

– Det är inte Måste Dansa-konceptet som körs utan Novas egna. Jag DJ’ar bara under kvällen. Men musiken kommer hålla samma klass, säger Soheil till Megafonen.

– Det känns bra och det är alltid kul att komma hem en sväng. De som kommer kan förvänta sig en salig blandning av det goda i musikvägar. Inga rumpor kommer lämnas oskakade!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons