Annons
SKELLEFTEÅ Publikfest på midsommartravet ikväll.">

Händer i midsommarhelgen

class="alignnone size-full wp-image-6777" title="Travet" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2011/06/travet_2.jpg" alt="" width="468" height="172"/> SKELLEFTEÅ Publikfest på midsommartravet ikväll.

Annons

SKELLEFTEÅ Publikfest på midsommartravet ikväll.

Midsommarafton har nu passerat och det är det dags att ta sig ut på nya härliga äventyr under midsommardagen. Ikväll är det dags för det årliga midsommartravet där över 6000 personer i publiken hjälps åt att skapa en fantastisk stämning.

Lördag:

Som sagt, vädret verkar hålla i sig. Detta bådar gott för arrangörerna till travet och det väntas bli storpublik ikväll. Från arrangörshåll räknar man med minst 6000 personer i publiken ikväll. Partybandet Krutov börjar spela lite senare under kvällen i öltältet. Första start är 19.00 och partyt fortsätter till klockan 02.00

Nattklubben The Nova gör sin sista kväll för allmänheten, de öppnar 22.00 och stänger 02.00. Mollys och Allstar håller stängt ikväll. Verandan håller öppet mellan 22.00 och 02.00 för alla partyglada människor, som passerat åldern 20+.

Pubarna håller öppet som vanligt ikväll.

Trevlig fortsättning på midsommarhelgen, önskar vi från megafonen.

Vi ses i vimlet!

 

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons