Annons

Ursäkter

Annons

Det här vidriga vädret kräver en kaka till kaffet.
Vid en närmre titt i skafferiet hittade jag den här som jag köpte förra veckan!

20120418-101720.jpg

Ännu en Ballerina-sort.
Ballerina Marängsviss.
De kommer lyckas sälja även den för jag tror att alla som är födda på 70- eller 80- talet vet hur gott det är med Marängsviss! Det var ju en av de där efterrätterna man absolut ville äta som barn! Alla som ser paketet lär köpa minst ett och då är väl satsningen i hamn.

20120418-102129.jpg

Jag gillar Ballerina. Och kladdkaka choklad. Men den här var lite väl söt.
Den smakar det den lovar, maräng och choklad och kex.
Doppad i kaffe är den riktigt bra!
Barnen kommer att älska den!
Som mamma tycker det är bra med en kaka som är köpes, som de gillar och som inte har krämig choklad som fyllning ( inte roligt i solen) Bra på stranden, även om lata dagar i solen känns aningen långt borta just idag..

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons